Facebook Pixel

Over IrriTech

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van onder andere: drainagesystemen, hydrofoorinstallaties en beregeningssystemen. Mede dankzij het zeer ruime assortiment en de eigen voorraad hebben wij altijd het juiste product snel bij u geleverd. Ook installatie is mogelijk. Op onze locatie kunt u de producten bekijken en afhalen. Uiteraard krijgt u ook hier het best mogelijke advies voor uw situatie.


Drainage

In het brede drainage assortiment weet u altijd de juiste drainagebuis te vinden. Van drainage PP450 tot drainage kokos: alle drainagebuizen zijn in eigen voorraad en kunnen direct geleverd worden. Dit geldt ook voor alle benodigde drainage hulpstukken. Graag geven wij advies voor de juiste hulpstukken om de installatie van uw drainagesysteem zo gemakkelijk en kwalitatief mogelijk te maken. Ons artikel informeert u direct over de meest geschikte drainagebuis voor uw situatie.

Hydrofoorpomp

Wanneer u last heeft van een te lage waterdruk kunt u kiezen uit een ruim assortiment hydrofoorpompen. Hier vindt u ook pompen die geschikt zijn voor het waterdruk verhogen van uw waterleiding. Een voorbeeld hiervan is de DAB E.sybox mini KIWA. Wilt u de hydrofoorpomp professioneel laten installeren? Dat kunnen wij voor u regelen.

Riolering en leidingen

Op het gebied van riolering bieden wij alle benodigde materialen. Van PVC afvoerbuis tot elke denkbare koppeling en aansluiting. Uiteraard leveren wij dit vanuit eigen voorraad, dus profiteert u van een razendsnelle levering. Dit geldt ook voor de kabelbeschermingsbuis en PVC drukleiding. Ook bieden wij ecologische oplossingen in de vorm van infiltratiekratten. 

Vijver

In het vijverassortiment vindt u alles wat u nodig heeft om uw vijver in optimale conditie te krijgen en behouden. Ons specialisme richt zich op koi- en zwemvijvers. Met een brede selectie vijverpompen, verlichting, filters, visvoer en verwarming hebben we een compleet assortiment gecreëerd voor de vijverliefhebber.

Beregening

IrriTech is dé specialist op het gebied van beregening voor zowel de particulier als de zakelijke afnemer. Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van een koppeling in een bestaande tuinberegening tot het ontwerp van een volledig, nieuw beregeningssysteem. Onze beregeningsspecialisten maken op basis van uw wensen een plan op maat en berekenen vervolgens exact wat u nodig heeft. Ook tijdens het aanleggen staan wij u bij met advies. Op deze manier wordt u volledig ontzorgt en geniet u binnen no-time van een tuin in topconditie! 

Zakelijk klantportaal

Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze B2B voordelen. Na het aanmaken van een account binnen ons zakelijk klantportaal heeft u direct inzicht in de voor u afgestemde prijzen. U kunt eenvoudig online uw bestellingen plaatsen waarbij u kunt kiezen voor afhalen of bezorging. Met een zeer uitgebreid assortiment is IrriTech dé webshop voor elke professionele vakman.