Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Rainbird 3504 PC pop-up sproeier

Product SKU # BE.110.100

€ 11,81

€ 17,36 - 31 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze Rainbird 3504 pop-up sproeier is de ideale sproeier voor huishoudelijk gebruik. Hij werkt bij een lage druk en heeft een minimaal waterverbruik. Hij beschikt over 1/2'' binnendraadverbinding en heeft een sproeibereik van 4,6 tot en met 10,7 meter. Hiermee beregent hij probleemloos een gemiddelde tuinoppervlakte. De demonteerbare nozzle maakt hem zeer onderhoudsvriendelijk. Zijn pop-up hoogte bedraagt 10 centimeter. Dankzij de Rainbird schroevendraaier is de sproeihoek gemakkelijk instelbaar van 40 ° tot en met 360 °. Standaard is hij voorzien van een rubberen kap. Om direct te beginnen met het beregenen krijgt u vijf regengordijn sproeimondjes bijgeleverd.

Rainbird 3500 pop-up sproeier

Rainbird biedt voor elke situatie de juiste pop-up sproeier. De 3500-serie is werkt al bij een vrij lage druk en beschikt over een zeer gering waterverbruik. Hiermee is hij ideaal voor aansluiting op het waterleidingnet. Zijn sproeibereik ligt tussen de 4,5 en 10,8 meter. Een bereik die voor vele huishoudens voldoende is. Hij beschikt over een pop-up hoogte van 10 cm. Wanneer de druk wegvalt zal hij automatisch terugzakken in de grond. Bij het opvoeren van de druk komen ze omhoog en gaan ze aan de slag met het beregenen van uw tuin. Zoals bij alle Rainbird sproeiers is het sproeibereik en sproeihoek van de 3500 instelbaar. Hiermee crëert u eenvoudig uw optimale beregeningsinstallatie.

Rainbird sproeiers afstellen

Het afstellen van de Rainbird sproeiers is zeer eenvoudig. Voor het uitvoeren van deze handeling dient u over de speciale Rainbird schroevendraaier te beschikken.

  • Plaats de schroevendraaier in 'pull-up' uitsparing en draai 90 °, zodat de sproeikop omhoog komt. Vervolgens draait u de sproeikop linksom totdat deze weer op de beginpositie staat. Wanneer dit lukt kunt u de sproeihoek en het bereik instellen.

Tip: wanneer u veel moeite heeft om de sproeikop te draaien kunt u de kop geheel naar rechts draaien om het vervolgens nogmaals te proberen.

  • Om de sproeihoek aan te passen steekt u de schroevendraaier in het stelgat. De sproeier staat vanaf de fabriek ingesteld op 180 °. Om de sproeihoek te verkleinen draait u tegen de klok in. Voor het vergroten draait u met de klok mee. Wanneer u de maximale hoek bereikt hoort u een klik. Draai vanaf hier niet verder om beschadiging te voorkomen

Tip: draai de schroevendraaier volledig rond om de hoek met 90 ° te vergroten of verkleinen

  • Om het sproeibereik aan te passen steekt u de schroevendraaier in het stelgat van het sproeibereik. Draai tegen de klok in om het bereik te vergroten en met de klok mee om het bereik te verkleinen.

Eigenschappen


Materiaal
Kunststof
Sproeibereik
4,5 - 10,8 m
Type / serie
Rainbird 3500 serie

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews