Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Rainbird schroevendraaier

Product SKU # BE.100.198

€ 6,50

€ 7,67 - 15 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze Rainbird schroevendraaier is onmisbaar bij het afstellen van de sproeihoek en het sproeibereik uw Rainbird sproeiers. U gebruikt hem ook om de kop van de sproeier omhoog te trekken, zodat het sproeimondje eenvoudig vervangen kan worden. De schroevendraaier is geschikt voor de  3500, 5000 en 7005 series turbinesproeiers.

Rainbird  sproeiers afstellen

Het afstellen van de Rainbird sproeiers is zeer eenvoudig. Voor het uitvoeren van deze handeling dient u over de  speciale Rainbird schroevendraaier te beschikken.

  • Plaats de schroevendraaier in 'pull-up' uitsparing en draai 90 °, zodat de sproeikop omhoog komt. Vervolgens draait u de sproeikop linksom totdat deze weer  op  de beginpositie staat. Wanneer dit lukt kunt u de sproeihoek en het bereik instellen.

Tip:  wanneer u veel moeite heeft om de sproeikop te draaien kunt u de kop geheel naar rechts draaien om het vervolgens nogmaals te proberen.

  • Om de sproeihoek aan te passen steekt u de schroevendraaier in het stelgat. De sproeier staat vanaf de fabriek ingesteld op 180 °. Om de sproeihoek te verkleinen draait u tegen de klok in. Voor het vergroten draait u met de klok mee. Wanneer u de maximale hoek bereikt hoort u een klik. Draai vanaf hier niet verder om beschadiging te voorkomen

Tip: draai de schroevendraaier volledig rond om de hoek met 90 ° te vergroten of verkleinen

  • Om het sproeibereik aan te passen steekt u de schroevendraaier in het stelgat van het sproeibereik. Draai tegen de klok in om het bereik te vergroten en met de klok mee om het bereik te verkleinen.

Eigenschappen


Materiaal
Kunststof
Materiaal
Kunststof

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews