Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Sugar Valley Oxilife OX2

Product SKU # ZW.401.102

€ 2.195,00

1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Met de  Sugar Valley Oxilife OX2  bespaart u een hoop tijd en moeite aan uw het onderhoud van uw zwembad. Chemicaliën en chloortabletten zijn door dit systeem overbodig. Enkel wat badzout toevoegen aan het zwembad voldoet voor de reiniging. Het zout verlaat het water alleen tijdens het zwemmen en het spelen van de filters. Waterverdamping heeft geen effect op het zoutniveau. Hierdoor wordt uw bad continu gezuiverd terwijl u geniet van de tijd die u hiermee bespaart.

De Sugar Valley Oxilife combineert de hydrolyse techniek met laag zoutgehalte elektrolyse voor een ultieme desinfectie van uw zwembad met minimale chloorproductie. Ook beschikt dit systeem over een smart cell. Hiermee weet hij exact wanneer er voldoende zout in het zwembad aanwezig is. Bij een gebrek aan zout schakelt het systeem de hydrolyse functie in. Uw zwembad moeiteloos schoon en helder dankzij de Oxilift van Sugar Valley.

Hij is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen:

  • Oxilife OX1 met een maximale zwembadcapaciteit van 60 m3
  • Oxilife OX2  met een maximale zwembadcapaciteit van 120 m3
  • Oxilift OX3  met een maximale zwembadcapaciteit van 200 m3

Wat is hydrolyse?

De HD zuivert het water door het toepassen van hydrolyse. Een techniek die de chemische verbinding tussen water (H2) en zuurstof (O) verbreekt door de elektrische spanning. Negatief geladen zuurstof ionen trekken naar de positief geladen elektrode toe. Tijdens dit proces ontstaan er diverse ionen die een oxiderende, desinfecterende werking hebben. Dankzij de toevoeging van koper en zilver ionen wordt de effectiviteit van de hydrolyse vergroot. De koper-zilver ionisatie heeft zeer sterke anti-bacteriële en algendodende eigenschappen. In combinatie met de krachtige oxidatie van het hydrolysesysteem ontstaat een waterbehandeling die zonder toevoeging van chemicaliën uw zwembad, zwemvijver en natuurvijver moeiteloos schoonmaakt en houdt.

Waterbehandeling zwembad

Waterbehandeling  van uw zwembad is essentieel voor de gezondheid van uw zwembadwater. Algen en bacteriën moeten worden gedesinfecteerd, zodat uw water schoon en helder wordt en blijft. Zo kunt u optimaal genieten van uw zwembad. Het desinfecteren gebeurt voornamelijk met het toevoegen van chloortabelletten aan het water. Het chloor kan ook via een geautomatiseerde dosering vanuit een systeem worden toegevoegd. Ook zout is een goede optie om uw water te reinigen.

Technische specificaties:

Maximale zwembadcapaciteit: 120 m3
Doorstroombeveiliging: Ja
Voltage: 230 V  

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews