Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PP aanboorzadel 75 mm x 1'' incl. RVS bouten en moeren

Product SKU # AP.362.142

€ 5,46

€ 13,46 - 59 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Dit  VDL PP aanboorzadel  is  ideaal voor het maken van een aftakking in een bestaande drukleiding. Hij is voorzien van binnendraad en een RVS ring. Het hulpstuk is gemaakt van sterk PP. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk te recyclen. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC.  Het  PP aanboorzadel  is leverbaar in een uitvoering met een diameter van  20  tot en met  160  millimeter met een binnendraadaansluiting van 1/2'' tot en met 2''.  Zo vindt u altijd  het  juiste PP aanboorzadel  voor uw pvc drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en PVC / PP druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk PVC en druk PVC / PP hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen:  75 mm x 1''  
materiaal: PP
toepassing: aftakking


Eigenschappen


Diameter
75, 75 mm
Materiaal
Pvc
Type / serie
Aanboorzadel
Diameter
75 mm
Materiaal
Pvc
Soort
Aanboorzadel

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews