Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PVC 110 mm x 4'' draadeind diam mm x binnendraad & ring

Product SKU # AP.344.118

€ 24,93

€ 36,98 - 32 %
1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Dit  VDL PVC draadeind  is ideaal voor een verbinding met uw PVC drukleiding.  Zo crëert u heel eenvoudig een zeer solide, robuuste bevestiging. Het draadeind is voorzien van één binnendraadverbinding en één buitendraadverbinding. Hij wordt geleverd in de PN10 drukklasse. Ook is hij leverbaar in een uitvoering met RVS ring. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC. Het PVC draadeind  is leverbaar in een uitvoering met een binnendraadverbinding van 3/4'' tot en met 2 3/4''  mm met een buitendraadverbinding van 3/8'' tot en met 4''.   Zo vindt u altijd het juiste draadeind voor uw PVC drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen: 110 x 4'' + ring
materiaal: PVC
toepassing: koppeling
drukklasse: PN10


Eigenschappen


Materiaal
Pvc
Type / serie
Diameter x binnendraad

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews