Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PVC draadstop 1 1/2'' PN16

Product SKU # AP.332.112

€ 2,07

€ 2,76 - 25 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze  VDL PVC  draadkap met rubberen ring  is  ideaal voor het  afdichten van een schroefdraadverbinding.  Hij is voorzien van binnendraadverbinding en een rubberen O-ring. Het hulpstuk is gemaakt van licht, sterk PVC. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk te recyclen. Hij wordt geleverd in de PN10 drukklasse. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC. De PVC draadkap  is leverbaar in een uitvoering met een  draadaansluiting  van  3/8''  tot en met 3''.  Zo vindt u altijd  de  juiste PVC draadkap  voor uw pvc drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen: 1 1/2''
materiaal: PVC
toepassing: afsluiting
drukklasse: PN16

Eigenschappen


Materiaal
Pvc
Type / serie
Draadstop
Materiaal
Pvc
Soort
Draadstop

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews