Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PVC drie-delige 32 mm x 1'' koppeling lijm- en binnendraadverbinding & ring

Product SKU # AP.339.110

€ 5,58

€ 8,26 - 32 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze  VDL PVC drie-delige koppeling  is ideaal voor een hoogwaardige koppeling met uw pvc drukleiding.  Zo crëert u heel eenvoudig een zeer solide, robuuste bevestiging. De koppeling is voorzien van één lijmverbinding en één binnendraadverbinding. Hij wordt geleverd in de PN10- en 16 drukklasse. Ook is hij leverbaar met een RVS ring. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC. De PVC drie-delige koppeling  is leverbaar in een uitvoering met een diameter van 16 tot en met 90 mm met een binnendraadverbinding van 3/8'' tot en met 3''. Zo vindt u altijd de juiste koppeling  voor uw pvc drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen:  32 x 1'' + ring
materiaal: PVC
toepassing: koppeling
drukklasse: PN16


Eigenschappen


Diameter
32 mm
Materiaal
Pvc
Type / serie
Lijm- en binnendraadverbinding

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews