Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PVC puntstuk handgevormd 25 mm x 1/2 '' PN16

Product SKU # AP.325.100

€ 1,23

€ 1,82 - 32 %
Beperkte voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Dit  VDL PVC  puntstuk handgevormd  is  ideaal voor het maken van een  puntverbinding  met uw pvc drukleiding. Hij beschikt over een buitendraadverbinding. De maat is  diameter keer buitendraad.  Het wordt geleverd in de PN10- en 16 klasse uitvoering. Ook wordt het puntstuk geleverd in een rechte uitvoering. Het hulpstuk is gemaakt van licht, sterk PVC. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk te recyclen. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC.  Het  PVC  puntstuk handgevormd  is leverbaar in een uitvoering met een diameter  van 25 tot en met 125 millimeter met een draadverbinding van 1/2'' tot en met 4''. Zo vindt u altijd  het  juiste PVC  puntstuk  voor uw pvc drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen:  25  x 1/2 ''
materiaal: PVC
toepassing: puntverbinding
drukklasse: PN 16

Eigenschappen


Diameter
25 mm
Materiaal
Pvc
Type / serie
Puntstuk

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews