check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail

Druppelslang puntstuk buitendraad 16 mm, 3/4''

SKU: BE.412.232 | Groep: 136

€ 0,54

 € 0,64 - 16 %
Op voorraad
Aantal
  • support_agent  Advies op maat van onze specialisten

  • group  Zakelijke prijzen - vraag direct aan

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • auto_stories  Vragen? Raadpleeg onze kennisbank

Druppelslang puntstuk buitendraad 16 mm, 3/4'' € 0,54

Omschrijving


Dit puntstuk buitendraad koppeling heeft aan een zijde een knelkoppeling waar de druppelslang op aan gesloten kan worden. Aan de andere zijde bevind zich een aansluiting met 3/4' buitendraad. Deze koppeling is ook leverbaar met een 1/2'' en 1'' buitendraad aansluiting.

Druppelslang hulpstukken: gemakkelijk te hergebruiken

Deze druppelslang hulpstukken zijn zeer handig in gebruik en hebben een perfecte pasvorm. Wanneer u de slang aanpast door hem bijvoorbeeld in te korten kunt u de hulpstukken eenvoudig demonteren en weer monteren op de aangepaste slang. Dit maakt de hulpstukken veelzijdig. Dankzij de rechte en knie koppeling kunt u verschillende lengtes druppelslang gemakkelijk aan elkaar verbinden. Ook is een aftakking mogelijk dankzij het t-stuk. De koppelstukken kunnen ook worden gebruikt voor het koppelen van druppelleiding aan PE leiding.

Voor een professionele, hoogwaardige afsluiting van de slang is er de afdichtstop. De ergonomische spikes zorgen dat de druppelleiding altijd op de gewenste plek blijft. Zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden. De PVC puntstukken zijn inzetbaar om de druppelslang te verbinden met zowel pvc als tyleenleiding. Alle druppelleiding hulpstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig waterdicht. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke aansluitingen.

Eigenschappen


Diameter
16 mm
Materiaal
Kunststof
Type / serie
Puntstuk

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews